BİR E-TWINNING PROJESİ

E TWINNING PROJE ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA SÜRÜYOR..

Okulumuz 5/D sınıfı öğretmeni Rahime YAVUZ'un kurucusu olduğu, Okul Müdürü  Cansel ÖZCAN'ın ve 5/H sınıf öğretmeni Yağmur ŞAHİN'in ortak olarak yer aldığı; öğrencileri, velileri ve e-Twinning proje ekibi ile birlikte yürüttüğü Şubat ayında başlayan "Taş Dedikleri Var Ya..." isimli proje kapsamında proje tanıtımı için afiş, broşür, veli bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır. Bu projede öğretmenlerimiz taşın çocukların eğitiminde ne kadar farklı şekillerde kullanılabileceğini, çocukların bütün gelişim alanlarına hitap ederek eğlenerek öğrenmeyi de hedeflemişlerdir. Projede; müzik, drama, coğrafya, fen, matematik, okuma yazamaya hazırlık gibi birçok alanda taşları kullanarak çocukların hem özgün çalışmalar üreterek hayal güçlerini desteklemelerine, hem de yaparak yaşayarak öğrenmlerine imkan tanınacaktır.

06-03-2023